Aquest cap de setmana se celebren les jornades de fotoperiodisme Miravisions a Juneda

Enguany és la 3a edició, que han comptat amb el suport de La Torratxa

Aquest cap de setmana se celebren les jornades de fotoperiodisme Miravisions a Juneda
Aquest cap de setmana se celebren les jornades de fotoperiodisme Miraivions a Juneda

Miravisions és una jornada professionalitzadora per millorar la qualitat del fotoperiodisme de la mà de fotògrafs experts i professionals del sector, amb l'objectiu de fer networking i compartir aprenentatges, experiències i qüestions que generen debats dins d'aquest món.

A través de tallers, exposicions i taules rodones s'oferiran eines perquè els participants puguin desenvolupar una mirada pròpia sobre les fotografies i perquè el fotoperiodisme camini amb més fermesa cap a l’explicació de la realitat en un món digital i global.

Així mateix, el Miravisions es dirigeix als estudiants i a totes aquelles persones interessades en el fotoperiodisme, amb l'objectiu de posar en valor, reconèixer i fer extensiva aquesta disciplina.

La major part dels actes se celebraran al Mas Miravall de Juneda (Les Garrigues). La sala principal té una capacitat de fins a 200 persones. La finca disposa d’habitacions, servei de restauració i pàrquing de vehicles al costat de la mateixa casa ampli i gratuït.

El Complex Cultural de Juneda també acollirà part de les propostes de la 3a jornada Miravisions. El 23 de setembre s’hi inauguraran 3 exposicions. Una manera de connectar amb el poble i d'oferir activitats per a tots els públics.

Les jornades Miravisions són organitzades pel magazín LA MIRA i l’Associació Cultural La Torratxa.